آموزش تهیه مربای قیسی

 

با زرد آلو مربای خوشمزه ای درست کنید

قیسی در آشپزی ایرانی بسیار کارآمد است و با آن غذاهای بسیاری تهیه میشود مثل آش ترش، قیسی پلو ، مربای قیسی و نیز میوه خشک تهیه کرد. همچنین در فصل هایی که زردآلو در دسترس نیست به راحتی میتوان با زردآلوی خشک مربای زردآلو درست کرد.

d985d8b1d8a8d8a7db8c-d982db8cd8b3db8c

مواد لازم برای مربای قیسی

قیسی : 250 گرم

شکر : 1 پیمانه

آب لیموی تازه :1 قاشق سوپخوری

بادکا (گلوکز) :1/4 پیمانه

هل درسته : به تعداد لازم


اشپزی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سایت تحقیق یار Antonio مینو طرح لباس مجلسی همه چیز درباره ون